hero-background

Private Chefs

PrivateChefs aan huis of op locatie. Bent u op zoek naar een spectaculaire avond in uw eigen unieke omgeving? PrivateChefs staat voor u klaar!

Het Menu

Wij hebben voor u een prachtig seizoensgebonden menu samengesteld van 3 tot 8 gangen. Met trots serveren wij onze zorgvuldig geselecteerde wijnen of alcoholvrije cocktails. Geheel afgestemd op de gerechten. Op aanvraag kunnen wij ook met specifieke, exclusieve producten koken zoals Beluga kaviaar of Wagyu vlees.


De Beleving

Op de afgesproken datum arriveren wij een paar uur voor het diner van start gaat. Wij ontzorgen u volledig zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke avond. Wij dekken de tafel en leggen de laatste hand aan de gerechten.

Als start ontvangt u een bruisend aperitief en diverse luxe amuses. Ondertussen ruikt u de geur van versgebakken brood. En mag u genieten van meerdere gangen met bijpassende wijnen die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd. Dit allemaal onder het genot van uw eigen omgeving en wensen.

Als afsluiting serveren wij zelfgemaakte friandises voor bij de koffie of thee. Terwijl u met uw gezelschap aan het nagenieten bent van deze avond ruimen wij alles op zodat u deze avond ontspannen kunt afsluiten.


Uw Wensen

PrivateChefs is flexibel en denkt graag met u mee zodat we u en uw gezelschap een perfecte avond kunnen bezorgen. Uiteraard houden wij ook rekening met allergie├źn en (dieet)wensen. Nadat alle wensen zijn besproken ontvangt u van ons een passende offerte.

Contact

Private Chefs

Info@Private-Chefs.nl

Rick Guldemeester +31 625504102

Jorit Tolboom +31 655298306

KVK 74846744